Projekti

Lähde matkaamme perehtymään naiskauneuden, liikunnan, ravitsemuksen ja hyvän itsetunnon saloihin!
Aidon kauneuden metsästäjät -projektissa seurataan puolen vuoden ajan kahdeksan naisen elintapojen ja ulkonäön muuttumista. Projektin päämääränä on edistää suomalaisten naisten hyvää itsetuntoa, tervettä kehonkuvaa ja keinoja huolehtia hyvinvoinnistaan rennolla otteella.

”Naisten terveen kehonkuvan löytäminen ja pysyvien terveystapojen omaksuminen”

pilottiprojekti, jonka pohjalta laaditaan luentokurssi, pidempikestoinen koulutuspaketti, sosiaalisen median kampanja, lehtiartikkeleita jne.

Kaikenikäiset, mutta erityisesti nuoret naiset ovat nykykulttuurissa hyvin alttiita minä- ja kehonkuvan häiriöille, jotka johtavat itsetuhoiseen käyttäytymiseen ja syömishäiriöihin (anoreksiaan, bulimiaan ja ortoreksiaan). Tämän projektin päämääränä on rakentaa positiivisia malleja, työkaluja ja toimintatapoja, joilla minä- ja kehonkuvan vääristymiin voidaan puuttua ensikäden interventioina, jo ennen kuin tilanne riistäytyy pahemmaksi.

Projektin osallistujille annetaan ohjeet ravitsemuksellisen tilan parantamiseen, heillä on personal trainerit, joiden avulla pyritään kehittämään liikkuva elämäntapa. Lisäksi meillä on useita upeita sponsoreita, joiden hoidoilla ja tuotteilla tehostetaan elämäntapojen muutosta.

Pyrimme ratkaisuihin, joissa ulkonäköä ja terveyttä kohennetaan elämäntavoilla sekä pehmeillä hoidoilla tai eräissä tapauksissa pehmeähköillä, koneellisilla hoidoilla. Emme siis käytä botoxia, kauneusleikkauksia, silikonirintoja tms. Psykologisella tasolla yritämme välittää näkemystä kauneuden monimuotoisuudesta, photoshopattujen kauneusihanteiden sijaan.

Projektin vetäjinä toimivat:
antropologi ja tietokirjailija & elämänmuutosvalmentaja Varpu Tavi
psykologi ja ravintovalmentaja Hanna Markuksela

Projektiin osallistuvat:
8 eri-ikäistä ja -kokoista naista, joilla on erilaisia ulkonäkö- ja terveysongelmia (mm. atopiaa, aknea, akne inversaa, löysää ihoa, huomattavaa ylipainoa, alipainoa jne.)

Projektin aikataulu:
projekti kestää maaliskuusta syyskuuhun 2012. Metsästysporukkaamme kuuluvat Aino, Elina, Heidi, Johanna, Katrianna, Lydia sekä Hanna ja Varpu.

 

Mainokset
2 kommenttia

2 thoughts on “Projekti

  1. Päivitysilmoitus: Kukkiva suolisto ja muuta kaunista | Varpu Tavi | Blogit | Iltalehti.fi

  2. Päivitysilmoitus: Anti Age NO! Age Control YES! « varputavi.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s