13 kg aitoa kauneutta

Ryhmämme ensitapaaminen viime lauantaina Vogelin tiloissa Keravalla sujui hauskoissa merkeissä. Hyvä posse meillä on kasassa, ainakin naurun ja herjojen määrästä päätellen!

Ohjelmassa meillä oli ensinnäkin lähtötilanteen valokuvien ottaminen. Nana valoi meihin kaikkiin uskoa omaan aitoon kauneuteemme. Sen verran tunnen Nanaa, että uskon ettei se ollut imartelulässytystä viran puolesta, vaan jotakin sen suuntaista että aitona taiteilijana hän todella näkee kauneuspotentiaalimme.

Hanna antoi jokaiselle yksilölliset ravitsemus- ja lisäravinneohjeet. Minun roolini oli jonkinlainen yleisnais-Jantusena toimiminen.

Kuvausten ja ravinto-ohjeiden jälkeen vuorossa oli Jaakko Kotisaari Firstbeatista. Jaakko kertoi meille stressimittaustemme tulokset. Esimerkiksi minulle raportti oli karua luettavaa. Juu, olenhan minä kyllä *kirjoittanut* stressinhoidosta. Tytöt piruilivatkin, että minua muka pitäisi uskoa :D…

Päivän päätteeksi Hanna kertoi meille naisten kauneushormoneista, ja siitä miten niihin voi vaikuttaa. Jos aihe kiinnostaa, kannattaa tulla Hannan ja mun luennolle ”Kahleista vapaa kauneus” Jyväskylän kaupunginkirjaston Minna-saliin huhtikuun 26 päivänä klo 18.

Kuvassa Elinan ”13 kg aitoa kauneutta”. Raahattuaan kassiaan junassa ja bussissa Tampereelle Elina ei malttanut olla punnitsematta sponsorituotekassin painoa. Tuotekassit eivät olleet identtiset kuin osittain, jokaisella oli hiukan omanlaisensa kombo. Elina kuuluu ”Frantsila-ryhmään” ihonhoidossa, toinen ryhmä testaa Environia. Katrianna kommentoi, että aika monta purnukkaa tarvitaan aidon kauneuden metsästyksessä! Tulemme kirjoittamaan perusteluja pikkuhiljaa kesän mittaan, joten kannattaa pysyä messissä. Käymme myös erilaisissa tehostavissa hoidoissa, ja tietysti treenaamme personal piiskureittemme valvonnassa.

Nyt meillä on meneillään Vogelin Detox-kuuri. Ensimmäiset kilot ovat kadonneet viemäriverkkoon, kun posse on laukannut pissillä!

Täällä voit tutustua meihin (nyt mukana ovat myös kuvat)!

Kirjoitti: Varpu

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s